BARRING YANABUL

On Saturday 8 May Melbourne is a free all-day celebration of Blak culture when BARRING YANABUL sprinkles the city with YIRRAMBOI artists. Discover art, music, dance, theatre and more in nearly 40 popup acts crossing our iconic public spaces and laneways.

Select a location on the map to see the schedule of program at that location, or browse the full timetable below.

Share your pics and videos on social media with the #yirramboi hashtag, and tag us @yirramboi on Instagram and Facebook!

Full Schedule - Saturday 08 May

8:00am

  • iluka-sax-williams-web-pichi.jpg

    Iluka Sax-Williams

    12 hrs
  • narrunyana-rubii-red-pichi.jpg

    Roots of Identity

    12 hrs
  • alkina-edwards-barring-yanabul-pichi.jpg

    Yapameyepuka (Together)

    24 hrs

9:00am

  • madi-colville-walker-pichi.jpg

    Madi Colville-Walker

    30 minutes
  • Alan-Stewart-pichi.jpg

    Southward

    8 hrs

9:15am

  • Diimpa-Bodie-StrainII-pichi.jpg

    Diimpa

    45 minutes

9:30am

  • aroha-pehi-web-pichi.jpg

    Blak Bird

    20 minutes

10:00am

  • nelson-baker-pichi.jpg

    Language

    15 minutes
  • lillie-walker-web-pichi.jpg

    Lillie Walker

    20 minutes
  • jada-narkle-web-pichi.jpg

    Yorga (woman)

    15 minutes

10:30am

  • kid-heron-barring-yanabul-pichi.jpg

    Kid Heron

    30 minutes
  • madi-colville-walker-pichi.jpg

    Madi Colville-Walker

    30 minutes
  • natarsha-bamblett-olajuwom-bamblett-web-pichi.jpg

    Natarsha Bamblett & Olajuwom Bamblett

    20 minutes

11:00am

  • Theo-Cassidy-2-pichi.jpg

    Craving of connection

    15 minutes
  • House-of-Alexander-pichi.jpg

    House of Alexander

    30 minutes

11:30am

  • Dylan-Hoskins-pichi.jpg

    Dylan Hoskins

    30 minutes
  • Deeya-Mithadda-pichi.jpg

    Who Is Deeya Mithadda?

    15 minutes

11:40am

  • Jaeden-Williams-pichi.jpg

    Storytime with Jaeden Williams

    30 minutes

12:00pm

  • Lauren-Sheree-pichi.jpg

    Lauren Sheree

    30 minutes

12:30pm

  • aroha-pehi-web-pichi.jpg

    Blak Bird

    20 minutes
  • djirrdjirri-tehononga-pichi.jpg

    Djirri Djirri Dancers & Te Hononga O Nga Iwi

    40 minutes
  • ridzy-ray-web-pichi.jpg

    RidzyRay

    30 minutes

1:00pm

  • Brother-in-Arms-pichi.jpg

    Brothers In Arms

    30 minutes

1:30pm

  • kid-heron-barring-yanabul-pichi.jpg

    Kid Heron

    30 minutes
  • maurial-spearim-web-pichi.jpg

    Maurial Spearim

    30 minutes
  • jada-narkle-web-pichi.jpg

    Yorga (woman)

    15 minutes

2:00pm

  • carissa-nyalu-web-pichi.jpg

    Carissa Nyalu

    30 minutes
  • Deeya-Mithadda-pichi.jpg

    Who Is Deeya Mithadda?

    15 minutes

2:30pm

  • lillie-walker-web-pichi.jpg

    Lillie Walker

    20 minutes

3:00pm

  • nelson-baker-pichi.jpg

    Language

    15 minutes
  • natarsha-bamblett-olajuwom-bamblett-web-pichi.jpg

    Natarsha Bamblett & Olajuwom Bamblett

    20 minutes

4:00pm

  • Theo-Cassidy-2-pichi.jpg

    Craving of connection

    15 minutes
  • Lauren-Sheree-pichi.jpg

    Lauren Sheree

    30 minutes

4:30pm

6:30pm

  • merdinas-website-pichi.jpg

    YIRRAMBOI After Dark

    90 minutes